SAKARYA / PAMUKOVA - Pınarlıbacı Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Okulumuzun tüm alanlarında çalan acil durum zil sesi ile "Çök, Kapan, Tutun" hareketi yapılarak zil sesinin bitmesi beklendi. Zil sesinin bitmesinin ardından yapılan duyuruyla öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle tek sıra halinde bulundukları alanlardaki tahliye planını izleyerek, binayı terk edip toplanma alanlarına ulaştı.

Ekm

Okulumuz da velimiz tarafından 'Hayır Pilavı' etkinliği gerçekleştirildi . Etkinliğimize başta İlçe Şube Müdürümüz Sayın Şenol Kurtipek ve İlçe Jandarma Komutanlığımız olmak üzere bir çok velilerimiz katılım sağladı. Tüm şehit ve gazilerimiz için dualar edilerek pilav dağıtımıyla etkinliğimiz sonlandırıldı.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem veli toplantılarının birincisi bugün okulumuzda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilere öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yürütülen projeler, yapılan yarışmalar ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini içeren konularda bilgiler verildi.Toplantıları gerçekleşitiren öğretmenlerimiz ile toplantı davetimize katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz...

Ekm

Okulumuzda; 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü programı gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz Demir okulumuzu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz; öğrencilerimize ikramda bulunduktan sonra öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerimizle sohbet etti. Başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerini ileterek ziyaretini sonlandırdı.

Ekm

Bakanlığımız tarafindan ücretsiz olarak dagitilan yardimci kaynaklar ve soru bankalari ögrencilerimize ulaştırıldı.