SAKARYA / PAMUKOVA - Pınarlıbacı Ortaokulu

Ock

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Hazırlanmasında emeği geçen Danışman öğretmenimiz Elif Nur ÇANAK ve Gizem ÖZKAN öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Pınarlıbacı İlk ve Ortaokulu öğrencileri Gazze'de yaşanan zulme sessiz kalmadı.İnsanlığa sığmayan olayları kınadıklarını ve oradaki kardeşlerinin yanında olduklarını tüm içtenlikleriyle dile getirdiler.

Mrt

Okulumuz İlde düzenlenen Bocce müsabakalarında İl 3. Sü olmuştur. Bu vesileyle öğrencilerimiz 30-31 Martta Bursa'da düzenlenecek olan bocce bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Pınarlıbacı Ortaokulu Bocce yıldız erkekler kategorisinde ilçe birincisi olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, il bazında yapılacak turnuvada başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz Bocce dalında yıldız kızlar kategorisinde ilçe birincisi olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ilçe geneli zeka oyunları turnuvasında mangala dalında 4-A sınıfı öğrencimiz Eslem ÇANAK ilçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımız öğrencilerimizin hazırladığı programla gerçekleştirildi

Ekm

Valilik himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen #sporsakarya projesi kapsamında #nehrinçocuklarıtakımıylakenetleniyor etkinliğinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle @sakaryaspor 'u desteklemek için trübünlerdeydik.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Din görevlileri tarafından okulumuzda değerler eğitimi farkındalığı oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle sohbet edildi ikram da bulunuldu.

Ekm

İl Tarım Müdürlüğü başkanlığında, Pamukova Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde Okulumuzun ortaklığıyla yürüttüğümüz 'Adım Adım Organik Tarım' projesi çalışmaları kapsamında daha önce dikimini gerçekleştirdiğimiz zeytin fidanlarımız için bugünde organik gübre ile gübreleme işlemini gerçekleştirdik.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz DEMİR ve Şube Müdürümüz Sayın Remzi Yetkin öğrencilerimizi dersliklerinde ziyaret ederek Öğrenci-Öğretmen Destek Merkezi (ÖDS) hakkında bilgi verdi. Tek tek sınıflarda ÖDS sisteminin işleyişini anlatan Demir, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu sistemi aktif olarak kullanmasının akademik başarıyı olumlu yönde etkileyeceğine değindi. Öğrencilerin bu sistem sayesinde kendilerini takip etme imkanı bulurken öğretmenlerin de öğrencilerin kazanımları edinme durumlarını yakından takip edebileceklerini vurguladı.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Demir İlçemiz Pınarlıbacı Ortaokulunu ziyaret ederek #NehirProjesi kapsamında #NehrinÇocukları ve #NehrinÖğretmenleri ile bir araya geldi.    8. sınıf öğrencilerini dersliklerinde ziyaret eden İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Nehir Projesi kapsamında yapılan Kazanım İzleme Sınavlarının istatistiklerini öğrencilerimizle paylaştı. Nehir Sistemi ve Öğretmen-Öğrenci Destek Sistemi hakkında bilgi veren Demir, bu sistemlerin aktif olarak kullanılmasının önemine vurgu yaptı.   Öğrencilerimizin ardından öğretmenlerimizle bir araya gelerek, okulun istatistiklerini değerlendiren İlçe Millî Eğitim Müdürümüz, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılacak çalışmalara dair planlamaların ardından başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Ekm

Yağmur Suyu Hasadıyla Organik Tarım Projesi kapsamında Okulumuzda yağmur suyu toplama depomuzu el birliği ile renklendirdik.