SAKARYA / PAMUKOVA - Pınarlıbacı Ortaokulu

'LET'S LEARN SCIENCE WITH FUN' Projemizle Uluslararası proje ağındayız.

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda 'LET'S LEARN SCIENCE WITH FUN' projesi ile yerini aldı. Ortaklığını Konya, İtalya, Portekiz, İspanya, Romanya ülkeleri ile kurduğumuz  'LET'S LEARN SCIENCE WITH FUN' projesi ile öğrencilerin Fen Bilimleri dersinde karşılaştıkları yeni kavramları, olayları ve deneyleri eğlenceli hale getirerek daha kalıcı öğrenmelerini sağlamak istiyoruz.Bunu yaparken de süreç boyunca öğrencilerimizin aktif olarak fikir üretmelerine destek olabileceğiz. Aynı zamanda bireysel olarak eğlenerek öğrenme ilkelerini belirlemelerini sağlayacağız.

Uluslararası proje alanında emeği geçen 6-A sınıfı öğrenci ve Fen Bilimleri öğretmenimize teşekkür ediyoruz.13-12-2022

Yayın: 13.12.2022 - Güncelleme: 13.12.2022 13:38 - Görüntülenme: 136