SAKARYA / PAMUKOVA - Pınarlıbacı Ortaokulu

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz DEMİR ve Şube Müdürümüz Sayın Remzi Yetkin okulumuzu ziyaret etti!

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Demir İlçemiz Pınarlıbacı Ortaokulunu ziyaret ederek #NehirProjesi kapsamında #NehrinÇocukları ve #NehrinÖğretmenleri ile bir araya geldi.    8. sınıf öğrencilerini dersliklerinde ziyaret eden İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Nehir Projesi kapsamında yapılan Kazanım İzleme Sınavlarının istatistiklerini öğrencilerimizle paylaştı. Nehir Sistemi ve Öğretmen-Öğrenci Destek Sistemi hakkında bilgi veren Demir, bu sistemlerin aktif olarak kullanılmasının önemine vurgu yaptı.   Öğrencilerimizin ardından öğretmenlerimizle bir araya gelerek, okulun istatistiklerini değerlendiren İlçe Millî Eğitim Müdürümüz, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılacak çalışmalara dair planlamaların ardından başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

12-01-202312-01-202312-01-2023

Yayın: 30.10.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 10:19 - Görüntülenme: 88